غذا:آب سبز یا همون آنفزوپلانکتون
دما:19-22
ph:خنثی
مراحل راه اندازی:
1-یک تانک 60 لیتری تهیه می کنیم (البته کوچکتر هم می شود)
2-با آب مقطر یا آب بدون کلر پرش می کنیم
3-در هر لیتر 50-55 گرم نمک اضافه می کنیم
4-نمک را خوب حل می کنیم
5-آب سبز را اضافه می کنیم
6- سیستم هوادهی : سیستم هوادهی آن باید به گونه طراحی شود که تمام آب رو به جریان بزاره و فک کنم راحترین روش اینه که از شلنگ های هوایی در زیر تانک قرار دهیم.
7- هوادهی را شروع کنید
8-روی آن یک لامپ فلورو سنت برای رشد جلبک ( آنفزوپلانکتون) قرار می دهیم
9- آن را 24 ساعت هوادهی می کنیم
10-بعد از اطمینان از سبز شدن آب .آرتمیا تازه هچ شده را به آن می افزاییم و با این روش در طول 14 روز آرتمیا بالغ می شود.
مجموعه آموزشی پرورش تکثیر و نگهداری آرتمیا به صورت تصویری از تمام مراحل
در مورد آرتمیا بیشتر بخوانید...
تولید آرتمیا در کارگاه های کوچک
رشد و مراحل تمايز لاروي در آرتميا