close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
انگور
loading...

علم کشاورزی

مواد غذائی به قسمتهائی از بدنه ی گیاهان و نسوج حیوانات اطلاق می شود که برایانسان قابل خوردن بوده و معده و روده ی بشر توانا به هضم و جذب آن باشند. البتهتمام مواد گیاهی و حیوانی قابل خوردن نیستند و بشر در درازای تاریخ زیست خود پی بهوجود بخشهای سودمند آنها برده است. بنابراین تنها قسمتها…

انگور

ALIZADE بازدید : 184 سه شنبه 09 / 06 / 1395 : 15:51 نظرات ()

مواد غذائی به قسمتهائی از بدنه ی گیاهان و نسوج حیوانات اطلاق می شود که برایانسان قابل خوردن بوده و معده و روده ی بشر توانا به هضم و جذب آن باشند. البتهتمام مواد گیاهی و حیوانی قابل خوردن نیستند و بشر در درازای تاریخ زیست خود پی بهوجود بخشهای سودمند آنها برده است.

بنابراین تنها قسمتها مفید و قابل هضم آنهاخوراک انسان را تشکیل می دهند تمام مواد غذائی، از عسل گرفتهتا حنظل را می توان خورد. اما هر غذائی بسته به مقدار وزن و حجم آن می تواند غذا،دارو و یا سم باشد. مثلاًآرسنیک، مقدار بسیار کم آن در غذای روزانه ی ما هست. در صورت لزوم و برای درمان،مقداری بیشتر را می توان با تجویز پزشک خورد. اما اگر بیشتر خورده شود، زهر کشندهای است. حتی میوه ی مفیدی مانند پرتقال نیز از این قاعده مستثنی نیست. به این ترتیبتمام خوراکیها برحسب میزان مصرف، هم غذا، هم دوا و هم زهر هستند.
پس سم مطلق وجودندارد و هر ماده ی خوراکی برحسب میزان مصرفش می تواند مسموم کننده باشد. هر غذائیکه از میزان معین بیشتر خورده شود، برای بدن قابل تحمل نیست و خاصیّت سمی پیدا می کند چه باید خورد؟ بدن انسان دارای بخشهای متفاوت اعضای گوناگون است که هر عضو ضمن آنکه وظیفه ی خاصی دارد، در ضمن انجام وظایفش، موادی را می سازد و ترشح می کند که برای ادامه ی زیست، وجودش الزامی است. عناصرلازم برای تولید این ترشحات را بدن از غذاهائی که می خوریم می گیرد. پس خوراک ماباید به گونه ای کامل و تکمیل باشد که تمام عناصر لازم برای گردش زندگی را در خودداشته باشد. هریک از این فلزات و شبه فلزاتی که در درون سلولهایزنده وجود دارند و ادامه ی زیست را باعث می شوند، کمبود و یا نبودشان دربدن، سببتولید بیماری های گونا گون می شود که پزشک مجبور خواهد شد جبران آن را با دارومیسر سازد. پس چه بهتر پیش ازآنکه چنین اتفاقی بیفتد، با خوردن غذای خوب و مناسب ازناخوشی پیش گیری کنیم.به همین ترتیب باید گفت که غذای کامل بهآن معنا که مثلاً یک خوراک مانند شیر و یا تخم مرغ غذای کامل باشد وجود ندارد. یعنینمی توان تنها با شیر و یا خاویار و یا تخم مرغ به این علت که مواد لازم برای رشدجنین را درخود دارند، زندگی کرد. بلکه غذا ضمن تازه بودن و سالم بودن، باید از تنوعو گونه گونی نیز برخوردار باشد.

برداشت انگور:

در اردیبهشت یعنی زمانی که خوشه ها به چشم قابل دیدنمیشوند باید درختان انگوری که تعداد خوشه های زیاد داشته و با وضع و قدرت درختمتناسب نمی باشند مقداری از خوشه ها را چید و دور انداخت تا بقیه خوشه ها از نظرغذایی کمبود نداشته و مرغوب شوند.برای تسریع در رسیدن انگور و خوشه های دیررس بایدبرگهای را که روی خوشه ها قرار گرفته و مانع رسیدن نورمستقیم خورشید و گرما بهانگورها میشوند و از اوایل مرداد چید.هرچه به زمان رسیدن خوشه ها نزدیکتر میشویم ازمیزان اسیدهای مختلف درون حبه کاسته و بر میزان قند اضافه میشود واین کار تا زمانرسیدن انگور ادامه دارد.انگور زمانی باید چید که به حداکثر شیرینی خود رسیدهباشد.علاوه بر علائم اصلی رسیدن انگور مثل تغیررنگ حبه ها و مزه انها علائم دیگررسیدن انگور عبارتند از :تغییر رنگ چوب محور خوشه ها که حبه های انگور بدان چسبیدهاند از سبز به سمت کاهی شدن.چشیدن اخرین حبه هر خوشه که معمولا دیرتر از سایر حبهها میرسد هرگاه این حبه ها رسیده باشد حتما سایر حبه ها رسیده و زمان چیدن انهافرارسیده است.هنگام چیدن باد سعی شود که خوشه ها را از محل چسبیدن به شاخه جدا کردو برای این کار از قیچی استفاده میکنند تا حبه ها له نشود.چیدن خوشه های نارس را بهنوبت های بعدی واگذار کنید.چون بعضی از واریته ها همه خوشه هایشان در ان واحد نمیرسد

برچسب ها انگور ,
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟