close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
مراقبت و برداشت انبه
loading...

علم کشاورزی

بیماریها و آفات: مهمترین بیماریهای سفیدک سطحی          Powdery mildew(Oidium mangifera) و آنتراکنوز    Anthracnose  (Colletoricum gloaosporiodes)هستند که در شرایط مرطوب گسترش زیادی دارند. آنتراکنوز موجب لکه برگی، سوختی گلها وتغییر رنگ میوه و پوسیدگی آن می شود. کنترل سفیدک سطحی با گوگرد پاشی صورت می گیرد و هر دو بیماری با بنومیل کنترل می شوند. آفات اصلی مگس میوه Helopetis spp. و کرم هسته Stone weevil (Sternochetus spp.) هستند.همچنین حشرات مکنده و کنه ها نیز…

مراقبت و برداشت انبه

ALIZADE بازدید : 301 سه شنبه 09 / 06 / 1395 : 14:59 نظرات ()
بیماریها و آفات:
مهمترین بیماریهای سفیدک سطحی          Powdery mildew(Oidium mangifera) و آنتراکنوز    Anthracnose  (Colletoricum gloaosporiodes)هستند که در شرایط مرطوب گسترش زیادی دارند. آنتراکنوز موجب لکه برگی، سوختی گلها وتغییر رنگ میوه و پوسیدگی آن می شود. کنترل سفیدک سطحی با گوگرد پاشی صورت می گیرد و هر دو بیماری با بنومیل کنترل می شوند.
آفات اصلی مگس میوه Helopetis spp. و کرم هسته Stone weevil (Sternochetus spp.) هستند.همچنین حشرات مکنده و کنه ها نیز ممکن است صدمه بزنند.
برداشت و بسته بندی انبه:

به علت ارتفاع درخت وتراکم تاج برداشت انبه مشکل است و بایستی با استفاده از نردبان و یا سکوهای هیدورلیک انجام شود. در موقع برداشت بایستی شیرابه (Latex) دم میوه پاک شود و گرنه به پوست میوه در عرض 3-2 روز صدمه خواهد شد.میوه ها بسته به رقم 3تا 5 ماه پس از گلدهس آماده برداشت هستند. با رسیدن میوه رنگ آن تغییر کرده و نرم می شود. در موقع برداشت میزان قندهای محلول باید حداقل 13% باشد. میزان میوه هر درخت حدود  kg110-70 می باشد که تعداد 300-200 میوه در هر درخت و در برخی سالها تا 5000 میوه در برخی ارقام تولید می شود. میوه ها در هنگام رسیدن معمولا از درخت ریزش خواهند کرد که باید قبل از ریزش برداشت شوند.

میوه ها نباید در دمای کمتر از   10-7 سانتی گراد  نگهداری شوند.چون میوه کلیماکتریک است، در موقع شروع تغییر رنگ باید برداشت شود. بهترین روش برای رساندن میوه ها قرار دادن آنها در دمای اتاق ( 24-21 سانتیگراد) طوری است که قسمت ساقه به طرف پائین باشد. بعلاوه میوه ها با یک پارچه مرطوب پوشانده می شود تا از پلاسیدن آنها جلوگیری شود. دمای انبار بسته به رقم   و رطوبت نسبی95-90% و برای 7 هفته یا کمی بیشتر قابل نگهداری است.

 

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟