درختچه بلوبری علاوه بر جذابیتی که به باغ شما اضافه میکند میوه های خوشمزه و مغذی نیز تولید مینماید. با مراقبت مناسب از درختچه بلوبری، تولید میوه های با کیفیت تضمین خواهد شد. اگر شما بخواهید میوه های بزرگ و با کیفیتی به دست آورید، مواظبت از درختچه بلوبری در برابر آفات نقش مهمی در این زمینه دارد. با نظارت منظم بر درختچه بلوبری، در صورت مشاهده آفات میتوان سریع اقدام نمود و قبل از این که به بوته بلوبری آسیب برسانند از شر آن ها خلاص شد.

گیاهانی مانند بلوبری که به صورت بوته ای یا درختچه رشد میکنند را میتوان به اندازه دلخواه هرس کرد و به آن ها شکل داد. مهم نیست شما چه شکلی را برای درختچه بلوبری خود ترجیح میدهید، اغلب باغبانان ترجیح میدهند درختچه به گونه ای باشد که مورچه ها از آن دور بمانند. اگرچه دیدن مورچه ها روی درختچه های میوه خوشایند نیست ولی مورچه ها خودشان به صورت مستقیم به گیاه آسیب نمیرسانند. آن ها حشرات دیگر را تشویق و حمایت میکنند که به میوه ها آسیب میرسانند. بسیاری از گونه های بلوبری که امروزه به دست میآیند نسبت به آفات مقاوم هستند و رشد آسانی دارند. اگر شما بر روی بوته بلوبری مورچه ها را مشاهده کردید میتوانید از شر آن ها خلاص شده و مانع بازگشت مورچه ها شوید.

حلزون گلخانه
توضیحات:
یک حلزون بالغ گلخانه حدود70-50 میلیمتر طول دارد.رنگ بدن آنها خاکستری با سیاه و بدون علائم مشخص(نقش و نگارهایی) است.
پوشش بدن دارای دانه های کمی است.بخش مرکزی بدن که برهنه است(بدون صدف)ذارای یک شیار نعلی شکل می باشد.سوراخ تنفسی قسمت راست نیمه عقبی بدن قرار گرفته.ماده مخاطی هم بیرنگ است.

این آفت از سال 1373 در مازندران گزارش شده البته وجودآن در مناطق جنوبی کشور طی سالهای 1340 گزارش گردید. پروانه کوچکی است که لاروآن زیر اپیدرم برگ از پارانشیم سبز رنگ برگ وسرشاخه های جوان چوبی نشده تغذیه می نماید .

نرمتنان ( Moullusca ) دسته ای از جانوران بی مهره هستند که هم در آب وهم در خشکی زندگی کرده ومعدودی از آنها جزو آفات محصولات کشاورزی محسوب می شوند .

در سال 2020تقاضا برای ذرت در كشورهای درحال توسعه از مجموع تقاضا برای گندم و برنج بیشتر میشود

خسارت سوسک باقلا در تمام نقاط باقلا کاری کشور مشاهده می شود ودر سالهای طغیان خسارت قابل ملاحظه ای وارد می آورد. این حشره علاوه بر باقلا ممکن است به لوبیا ونخود فرنگی نیز حمله کند.

یكی از مهمترین آفات كلزا ودیگر گیاهان خانواده كلمBrassicae میباشد .
این آفت در ایران برای اولین بار در سال 1317 توسط مرحوم افشار گزارش شده و درتمام ایران برروی زراعتهای كلم ، شلغم ، خردل ، تربچه ، وبسیاری از علفهای هرز خانواده چلیپائیان انتشار دارد .

علاوه بر چغندر قند به بسیاری از گیاهان زراعی نظیر یونجه، ذرت، پنبه، گوجه فرنگی، سیب زمینی ،باقلا،سویا و... حمله می كند

دارای میزبانهای متنوعی است ولی اكثراً در روی سیب زمینی، گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل، چغندر قند، كلم و داوودی دیده می شود.
تعداد صفحات : 5